Αθλητικά

“Βόμβα” από Σπανούλη! – “Μέλος της γραμματείας μου είπε “άντε γ@@@σου” – Κάνει καταγγελία στη FIBA το Περιστέρι

"Κεραυνοί" Σπανούλη: "Παγκόσμιο ρεκόρ να σουτάρουμε 3 βολές έναντι 22 - Αυτό δεν έχει ξαναγίνει"!

Αποκάλυψη… φωτιά από τον τεχνικό του Περιστερίου που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανέφερε πως μέλος της γραμματείας στον αγώνα με την Σζομπατέλι τον έβρισε.

Βασίλης Σπανούλης: Αποκάλυψη που βάζει… φωτιές έκανε ο Έλληνας τεχνικός του Περιστερίου, που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη με την Σζομπατέλι, ανέφερε πως αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή μιας και μέλος της γραμματείας τον έβρισε, με την ομάδα μάλιστα να είναι έτοιμοι να κάνουν καταγγελία στην FIBA για να μην ξανακάτσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε γραμματεία.

«Eίμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα άτομο από τη γραμματεία, που είναι μέρος του παιχνιδιού, να μου λέει “άντε γ…σου” αφού κάλεσα τάιμ άουτ. Για το μπάσκετ και για την FIBA, που είναι ένας πολύ καλός οργανισμός, είναι ντροπή αυτό που συνέβη! Ζήτησα τάιμ άουτ αν η Σζομπατέλι σκοράρει, η Σζομπατέλι δεν έβαλε καλάθι και τον ρώτησα γιατί μου έδωσε τάιμ άουτ και μου είπε “άντε γ…σου”! Αυτό είναι ντροπή για το μπάσκετ. Άνθρωπος από την γραμματεία να μου λέει κάτι τέτοιο. Δεν μου το έχουν πει ποτέ και δεν πρόκειται να μου το ξαναπεί κάποιος», είπε ο Βασίλης Σπανούλης.

To Top