Αθλητικά

Το μεγάλο… κενό στην επίθεση του ΠΑΟΚ – Χρειάζεται άμεσα παίκτη ο Ραζβάν – Στο… περίμενε ο Μισιτζάν αλλά…

Το μεγάλο... κενό στην επίθεση του ΠΑΟΚ - Χρειάζεται άμεσα παίκτη ο Ραζβάν - Στο... περίμενε ο Μισιτζάν αλλά...

Μεσοεπιθετικά, το παζλ του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους Αντρίγια, Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Αντρέ Ρικάρντο, Μουργκ, Μπράντονιτς, με την επιστροφή των δανεικών Βρακά – Παναγιώτη Τζήμα αλλά και του Κανίς που αποτελεί το μοναδικό νέο πρόσωπο αυτών των ημερών.

ΠΑΟΚ: Μεσοεπιθετικά, το παζλ του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους Αντρίγια, Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Αντρέ Ρικάρντο, Μουργκ, Μπράντονιτς, με την επιστροφή των δανεικών Βρακά – Παναγιώτη Τζήμα αλλά και του Κανίς που αποτελεί το μοναδικό νέο πρόσωπο αυτών των ημερών.

Δεδομένη η επιθυμία για απόκτηση αριστερού εξτρέμ ενώ συζητιέται και για δεκάρι. Στην κορυφή της επίθεσης, απών από τις προπονήσεις και την Ολλανδία, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, θα είναι ο βενιαμίν Στέφανος Τζίμας λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική στη Μάλτα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να υπολογίζει μόνο τον Μπράντον Τόμας. Σαφές πως «καίει» η απόκτηση φορ, αποτελώντας την Νο1 εκκρεμότητα του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως οι αστερίσκοι σε άμυνα, χαφ και επίθεση, με τον χρόνο να κυλάει εις βάρος του Δικεφάλου και να έχει μπροστά του ουσιαστικά τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας για τον πρώτο «τελικό» της σεζόν στις 27 Ιουλίου με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ είναι… υποχρεωμένος να περάσει στην επόμενη φάση των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ.

Πηγή: sfina.gr

loutseskou paok lutseskou lucheskou

To Top