Αθλητικά

Περιμένουν… μάχη στη Μπαρτσελόνα – “Έχει μεγάλη ποιότητα στη ρακέτα ο Ολυμπιακός”

Περιμένουν... μάχη στη Μπαρτσελόνα - "Έχει μεγάλη ποιότητα στη ρακέτα ο Ολυμπιακός"

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τους Ερυθρόλευκους έκανε παίκτης των Μπλαουγκράνα και τον ίδιο να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στους Πειραιώτες και ιδιαίτερα στους ψηλούς.

Ζοέλ Πάρα: Για τον αγώνα της Τετάρτης (10/1) με τον Ολυμπιακό έκανε ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα όπου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρόλευκους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους ψηλούς της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Για τις νίκες το τελευταίο διάστημα: «Είναι καλύτερο να αθροίζουμε νίκες, παρά μια σειρά από ήττες. Αυτές οι νίκες, ωστόσο, μας βοηθούν μόνο να ενθαρρύνουμε την ομάδα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε σε όλους τους αγώνες. Έχουμε άλλη μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με δύο δύσκολα παιχνίδια και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε».

Για τον Ολυμπιακό«Έχει πολλή ποιότητα στην ρακέτα με τους ψηλούς του, αλλά και παίκτες όπως ο Κάνααν είναι επίσης πολύ επικίνδυνοι. Στην Ελλάδα γνωρίζαμε πώς να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι τους και ελπίζουμε να το κάνουμε εδώ».

Για την ατμόσφαιρα και την στήριξη των φιλάθλων: «Η μισή νίκη της Κυριακής κόντρα στην Ομπραντόιρο ήταν δική τους. Είναι χαρά να έχουμε τέτοιους φιλάθλους σε κάθε ματς και είμαι σίγουρος ότι κόντρα στον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Ζοέλ Πάρα.

milout

To Top