Ελλάδα

Κινηματογραφική καταδίωξη στη δυτική Θεσσαλονίκη – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με λεωφ…

katadioksh lagada3

Κινηματογραφική καταδίωξη στη δυτική Θεσσαλονίκη – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με λεωφορείο

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (04/08) στη δυτική Θεσσαλονίκη. Στο όχημα επέβαιναν δυο άτομα. Ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού. Στη διάρκεια της καταδίωξης διαπιστώθηκε ότι το όχημα απασχολούσε το Τμήμα Ασφάλειας Μουδανιών από παλαιότερη υπόθεση.

Ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος παρέβη αρκετές φορές τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Από τις Συκιές κινήθηκε προς τη Νεάπολη και σταμάτησε στην οδό Λαγκαδά, προσκρούοντας σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής «27 – Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο». Άμεσα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο επιβαίνοντες.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν κοντά στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr ότι «άκουσα πολλές σειρήνες. Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ και είδα το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, είχε τρακάρει με λεωφορείο. Ήταν δύο άτομα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί τούς είχαν περικυκλώσει».

Δείτε φωτογραφίες:

Όπως αναφέρει το grtimes το όχημα έχει δηλωθεί ως κλεμμένο σε προγενέστερο χρόνο από τη Χαλκιδική. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να ξεφύγει πραγματοποίησε εξαιρετικά επικίνδυνους ελιγμούς και έτσι διέσχισε μεγάλο μέρος της περιοχής της Νεάπολης. Ακολούθως κατέβηκε την οδό Βενιζέλου και μπήκε ανάποδα στην οδό Λαγκαδά προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι εκείνη τη ώρα ήταν αρκετοί.

Δείτε φωτογραφίες:

To Top