Ελλάδα

Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, στο πλευρό των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας

IKEA LOGO

Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, στο πλευρό των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας

Με στόχο την άμεση υποστήριξη της δύσκολης επιστροφής στην καθημερινή ζωή, προσφέρει σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαμά, οικιακό εξοπλισμό στις οικογένειες που κατοικούν μόνιμα στο Βλοχό Καρδίτσας, ανεξάρτητα από την περιοχή που θα εγκατασταθούν στο προσεχές διάστημα. Η προσφορά περιλαμβάνει οικιακό εξοπλισμό έως 4.000 ευρώ για οικογένειες  έως 4 μέλη  και 5.000 ευρώ για οικογένειες με 5 και περισσότερα μέλη. Η ΙΚΕΑ θα συνδράμει στο μέτρο του δυνατού, όπου και όταν είναι εφικτό στην υποστήριξη των παιδικών σταθμών του Δήμου Παλαμά που έχουν υποστεί ζημιές λόγω πλημμύρας και ακαταλληλότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς»,  όπως και του δημόσιου νηπιαγωγείου Βλοχού.

Παράλληλα, προσφέρει έκπτωση για την αγορά προϊόντων που αφορούν σε κατοικίες ή επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Η έκπτωση χορηγείται άμεσα με την επίδειξη βεβαίωσης αυτοψίας από τη Γενική Διεύθυνση Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής ή τη σχετική βεβαίωση του οικείου δήμου. Ειδικά για τις περιπτώσεις πλημμυροπαθών σε περιοχές που δεν θα υπάρξει αυτοψία (περιοχές χαρακτηρισμένες ως ολικώς πλημμυρισμένες) αρκεί η βεβαίωση υποβολής αίτησης στο arogi.gov.gr ή σχετική βεβαίωση του οικείου δήμου ή το οποιοδήποτε αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ προσφέρει έκπτωση 30% για αγορές που αφορούν σε ακίνητα που χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνα για χρήση (κόκκινο) μέχρι 5.000€, έκπτωση 20% σε ακίνητα που χαρακτηρίζονται ως προσωρινά – μέχρι να επισκευαστούν – ακατάλληλα (κίτρινο) για χρήση για αγορές μέχρι 5.000€ και έκπτωση 10% σε ακίνητα που χαρακτηρίζονται ως κατάλληλα για χρήση με ελαφρές βλάβες (πράσινο) για αγορές μέχρι 3.000€

Ειδικά για τις επιχειρήσεις που είναι προσωρινά ακατάλληλες για λειτουργία, προσφέρεται έκπτωση 30% για αγορές μέχρι 5.000€.

Στην ΙΚΕΑ και τον Όμιλο FOURLIS, όραμά μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, εξασφαλίζοντας μία καλύτερη καθημερινή ζωή. Προτεραιότητά μας είναι να φροντίζουμε τον άνθρωπο και τον χώρο του. Προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, σε κάθε ελληνική οικογένεια, ιδιαίτερα όταν δοκιμάζεται, συμβάλλοντας στην κατά το δυνατόν άμεση ανακούφιση.

To Top