Το έπαθλο ρεκόρ ύψους 98 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 21:15, έπειτα από 10 συνεχόμενα τζακ ποτ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει διανεμηθεί ποτέ στην Ελλάδα, με την κατάθεση δελτίων να πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Οι συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση, ολοκληρώνονται αύριο στις 19:00.

«Μόνο το Eurojackpot μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να διεκδικήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό. Το αυριανό έπαθλο ύψους 98 εκατ. ευρώ, που μοιράζει το παιχνίδι στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα. Η αυριανή κλήρωση του Eurojackpot είναι το κύριο θέμα συζήτησης όχι μόνο μεταξύ των πελατών στο κατάστημά μας, αλλά και ολόκληρης της πόλης. Όλοι συζητούν για το τι θα έκαναν αν κέρδιζαν τα 98 εκατ. ευρώ», σχολιάζει ο Χρήστος Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή.

Οι ημέρες των κληρώσεων

Οι κληρώσεις του Eurojackpot πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 21:15 και Παρασκευή στις 21:00 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Στο παιχνίδι, που μοιράζει έπαθλα που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια και φτάνουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ, συμμετέχουν, εκτός από την Ελλάδα, ακόμα 18 χώρες.

Χρήστος Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή

«Όποιος επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθεί τις κληρώσεις σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurojackpot. Στην Ελλάδα, η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει στις 19:00 τις ημέρες των κληρώσεων», συμπληρώνει ο κ. Παπαγεωργίου.

Πρωτόγνωρο έπαθλο για την Ελλάδα

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Βαρακλιώτης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Βόλο, τονίζει: «Τα 98 εκατ. ευρώ έχουν προκαλέσει… φρενίτιδα στον κόσμο, που έχει αυξήσει κατακόρυφα τη συμμετοχή του στην αυριανή κλήρωση του παιχνιδιού. Το αυριανό έπαθλο του Eurojackpot είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες παίκτες».

Σωκράτης Βαρακλιώτης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Βόλο

Σχετικά με τις κατηγορίες κερδών του δημοφιλούς παιχνιδιού, ο κ. Βαρακλιώτης υπογραμμίζει: «Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο Eurojackpot, υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα ωστόσο, καθιερώθηκε και μια νέα κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς. Επίσης, οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις, μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα».