Με μια νέα 360° καμπάνια η Green Cola έρχεται να μας επικοινωνήσει πολλούς και διαφορετικούς λόγους για να τη δοκιμάσουμε. Λόγοι καθημερινοί, χιουμοριστικοί μα πάνω από όλα αληθινοί που βασίζονται σε ένα πολύ δυνατό insight: όποιος δοκιμάσει Green Cola είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστεί με τη γεύση της. Αυτό ακριβώς έρχεται να ενισχύσει και το ανατρεπτικό tagline της: Δοκίμασες; Κόλλησες! Ένα δυνατό statement του πρωτοπόρου και εναλλακτικού brand. 

H νέα διαφημιστική καμπάνια από την TMRW Agency, με φρέσκια και χιουμοριστική ματιά, μας καλεί να ανακαλύψουμε την εκρηκτική γευστική εμπειρία της Green Cola. Tα δύο ΤVCs φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Daniel Bolda σε παραγωγή της White Room. Δύο ταινίες διαφορετικές μεταξύ τους που «μιλούν» τη γλώσσα της νέας γενιάς και με χιούμορ και ιδιαίτερη αισθητική δείχνουν ότι μία δοκιμή είναι αρκετή για να πείσει τους πάντες για την υπέροχη γεύση της Green Cola.

«Δοκίμασες; Κόλλησες!»: Η νέα 360° καμπάνια της Green Cola 2

H δυναμική της καμπάνιας έγκειται στην αλήθεια της. Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια άβολη κατάσταση που ψάχνουμε κάπου να «πιαστούμε». Κάτι που θα μας βγάλει από την αμηχανία. Η Green Cola εμφανίζεται ως από μηχανής θεός που δίνει τη λύση, χαρίζοντας δροσιά και απόλαυση. Για όποιον λόγο κι αν τη δοκιμάσουμε, το σίγουρο είναι ότι η ακαταμάχητη γεύση της χωρίς ζάχαρη και ασπαρτάμη, θα μας κερδίσει. 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την κυκλοφορία της νέας διαφημιστικής μας καμπάνιας, που μας προ(σ)καλεί να δοκιμάσουμε και να ταυτιστούμε με την Green Cola. Μια νεανική καμπάνια με μοντέρνα αισθητική και χιούμορ που παρουσιάζει διαφορετικές συνθήκες που μπορούν να μας φέρουν κοντά της, ώστε να ανακαλύψουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της και να κολλήσουμε μαζί της.», δήλωσε η Στεφανία Τσάπαλα Διευθύντρια Μάρκετινγκ XHTOΣ ΑΒΕΕ.

Η 360° καμπάνια  περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας στην τηλεόραση, σε outdoor διαφημίσεις και στα Social Media (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα TVCs στα ακόλουθα links: Mini market & Σαλόνι