Κόσμος

Ανατριχιαστικό ατύχημα επί σκηνής – Τραγουδίστρια έσκισε το πρόσωπό της

aiamta

Ανατριχιαστικό ατύχημα επί σκηνής – Τραγουδίστρια έσκισε το πρόσωπό της

Viral έγινε η Γερμανίδα popstar, Helene Fischer, καθώς έσκισε το πρόσωπό της επί σκηνής, όταν γλίστρησε από εναέρια ακροβατική κούνια ενώ τραγουδούσε.

Η τραγουδίστρια φαίνεται στο βίντεο να αιωρείται αρκετά μέτρα πάνω από το κοινό όταν ξαφνικά πήδηξε από την οριζόντια ράβδο που κρεμιόταν με σχοινιά για να πιάσει τα χέρια του χορευτή της που κρεμόταν ανάποδα, Ωστόσο, όπως γλιστρούσε από το τραπέζι, χτύπησε το πρόσωπό της στη ράβδο με αποτέλεσμα να σκιστεί η μύτη της και να αρχίσει να ματώνει.

Παρά το γεγονός ότι το αίμα έτρεχε στο πρόσωπό της από την πληγή, η Fischer συνέχισε το τραγούδι της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ωστόσο, το ατύχημα την ανάγκασε τελικά να τερματίσει νωρίτερα τη συναυλία.

@vanessa.bua

.. meine innere Welt bringst du ins Gleichgewicht ✨ .. #helenefischer #helenefischerlive #helenefischerkonzert #helenefischertour2023 #rauschtour2023 #zagarenahannover #hannover #stage

♬ Originalton – Vanessa.bua

Στο τέλος του τραγουδιού, η 38χρονη προχώρησε προς τα μέλη του συνεργείου της, το οποίο την κατέβασε από τη σκηνή, ενώ η ίδια καθησύχαζε το ανήσυχο κοινό: «Απλά πρέπει πρώτα να το καθαρίσω αυτό, αγαπητοί μου. Όλα είναι εντάξει».

@sirilife1

♬ Originalton – sirilife1

To Top