Ελλάδα

Ζέρβας: Πρωτοβουλία για συναντήσεις με τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης στη βάση της ατζέντας πόλη…

Ζέρβας: Πρωτοβουλία για συναντήσεις με τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης στη βάση της ατζέντας πόλης

Σειρά συναντήσεων με τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου στη βάση της ατζέντας πόλης προανήγγειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας απόψε (29/05) από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας, στις συναντήσεις αυτές θα ενημερώσει προσωπικά τους νέους υπουργούς για όλα τα θέματα της Θεσσαλονίκης και συγχρόνως θα τους παρουσιάσει τις διεκδικήσεις και τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα χρόνια.

«Αυτό θα γίνει συγκροτημένα, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι θέλει και τι ζητά η Θεσσαλονίκη», τόνισε ο κ. Ζέρβας, υπογραμμίζοντας ότι κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής όλο αυτό το διάστημα ήταν ακριβώς να διαμορφώσει την ατζέντα με την οποία η πόλη μπορεί να πάει μπροστά.

«Η Θεσσαλονίκη έχει συμμάχους, δυνατότητες, προοπτική, αλλά το κυριότερο είναι ότι πλέον έχει συγκεκριμένη ατζέντα», παρατήρησε στην κεντρική τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Ζέρβας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το βάρος της ατζέντας αυτής επικεντρώνεται στις υποδομές, στην ανάπτυξη της οικονομίας, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ζέρβας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους του Δήμου που φρόντισαν, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, και συνεχάρη όσους έδωσαν τη μάχη του σταυρού και κυρίως τους βουλευτές που έχουν θητεύσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

To Top