Αθλητικά

Ξεκάθαρος ο Ράιτ: “Να μην αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν τα ματς”

Ξεκάθαρος ο Ράιτ: "Να μην αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν τα ματς"

Απόλυτος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπαρτσελόνα ο Αμερικανός σέντερ.

Μόουζες Ράιτ: Ο Αμερικανός σέντερ στις δηλώσεις που έδωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της Νova, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αποφάσεις των διαιτητών αλλά και στο τι θέλει να κρατήσει ο ίδιος για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι.

«Έπρεπε να έχουμε ακόμα πέντε λεπτά και να πάμε στη δεύτερη παράταση. Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε, τα οποία επηρέασαν το παιχνίδι. Το τελευταίο σφύριγμα ήταν κάπως περίεργο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν το παιχνίδι, πρέπει να το τελειώνουμε εμείς.

Αυτό που είδα και θέλω να κρατήσω για το επόμενο ματς είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά. Το δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από εκείνους σε 39 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο σκληρή ομάδα σήμερα. Στο επόμενο ματς πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.

Μπορεί να είχαμε περισσότερη ενέργεια, όμως είχαμε και κάποια κενά. Είναι σαν να γυρνάς ένα νόμισμα. Το νόμισμα θα πέσει στην πλευρά του πιο έμπειρου. Είναι πιο έμπειροι σε συγκεκριμένες θέσεις. Η εμπειρία νικάει το ταλέντο.

Είναι το πρώτο do-or-die παιχνίδι στην καριέρα μου και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το τέταρτο ματς, για να πάμε στο πέμπτο και να γράψουμε ιστορία», είπε ο Μόουζες Ράιτ.

wright 2

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top