Ελλάδα

Βούρκωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Σπίτι με το MEGA: «Ένα μικρό δάκρυ έχει σκάσει στην άκρη του ματι…

Βούρκωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Σπίτι με το MEGA: «Ένα μικρό δάκρυ έχει σκάσει στην άκρη του ματιού»

Στο Σπίτι με το MEGA με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκαν ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, τη νύχτα του Σαββάτου, προκειμένου να προσφέρουν μια μουσική βραδιά γεμάτη επιτυχίες από τους Πυξ Λαξ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής επιφύλασσαν μια έκπληξη στο επιτυχημένο συγκρότημα στην οποία και ο Φίλιππος Πλιάτσικας δεν έκρυψε την βαθιά του συγκίνηση.

Ειδικότερα, στην άλλη άκρη του… βίντεο, εμφανίστηκε ο καλός φίλος των δυο καλλιτεχνών και δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος για να μιλήσει με τα πλέον όμορφα λόγια για την καλλιτεχνική τους διαδρομή. Μάλιστα, στα λόγια του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας προσπάθησε να διαχειριστεί και εν μέρει να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.

Κάτι που όμως τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και η Ρούλα Κορομηλά διέκριναν και σχολίασαν στο νέο Σπίτι με το MEGA. «Μας έστειλε για τσάι ο Μπογιόπουλος» είπε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τον συνάδελφο του και οικοδεσπότη της μουσικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού να υπογραμμίζει πως «ο Φίλιππος έχει συγκινηθεί και εμείς μαζί του. Μια περιγραφή που αντικατοπτρίζει το μεγαλείο τους».

«Πρέπει να σας μεταφέρω, κ. Μπογιόπουλε, ότι με πολύ ενδιαφέρον και σεμνότητα και ο Φίλιππος και ο Μπάμπης παρακολουθούν τα όσα λέτε. Νομίζω πως ένα μικρό δάκρυ έχει σκάσει στην άκρη του ματιού του Φίλιππου γιατί τον ξέρετε πάρα πολύ καλά».

To Top