Τα φτωχικά παιδικά της χρόνια με τους θυρωρούς γονείς της θυμάται η πρώην τραγουδιστρια των «Μπλε» και βουλευτής πλέον, με την «Πλεύση Ελευθερίας», Τζώρτζια Κεφαλά. «Από το υπόγειο στο Κολωνάκι βλέπαμε την αφρόκρεμα της τέχνης να πίνει καφέ» λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο ένθετο Secret των «Παραπολιτικών» και τη Σάσα Σταμάτη.

«Οι γονείς µου, η Φωτεινή και ο Ηλίας, φτωχοί άνθρωποι, µε υπερηφάνεια, τιµιότητα, εργατικότητα, έντονη χαρά και χαρακτηριστικό χιούµορ. Οπου εργάζονταν γίνονταν απαραίτητοι. Εµπιστοι, άνθρωποι που δεν κουτσοµπόλευαν, αλλά και µε ένα µυαλό κοφτερό, που έδινε λύσεις στα πάντα» επισημαίνει η κυρία Κεφαλά.

«Ποιος είναι ο πολιτικός σας στόχος» ρώτησε η Σάσα Σταμάτη.

«Πολιτικός στόχος είναι η απλούστερη ζωή. Αυτή που δεν κάνει τον άνθρωπο παραγωγική µηχανή. Η δυνατότητα συνύπαρξης µε όλους. Η κουλτούρα συνεργασίας και συµπερίληψης. Σε µια χώρα που θα σέβεται τα όνειρα, την Υγεία και την Παιδεία, όπως θα σέβεται και την ίδια τη ζωή σε οποιαδήποτε µορφή της. Τους ίδιους στόχους έχω και µουσικά και προσωπικά. ∆εν θα µπορούσαν να διαφέρουν».

Η κυρία Κεφαλά απάντησε και στο ερώτημα πώς γνωρίστηκε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Με τη Ζωή γνωριστήκαμε στον “Σταυρό του Νότου”. Ένα μαγικό Σάββατο, όταν το μαγαζί ήταν γεμάτο πανέμορφες δυνατές γυναίκες μπήκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κατέβηκα, αγκαλιαστήκαμε και τα υπόλοιπα είναι γνωστά».