Πολιτική

Τσαπανίδου: Ο Μητσοτάκης το βάζει ξανά στα πόδια για ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα

tsapanidou 1

Τσαπανίδου: Ο Μητσοτάκης το βάζει ξανά στα πόδια για ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα

Τη δική της απάντηση στον Άκη Σκέρτσο και στα όσα δήλωσε πρί τηλεμαχιών οι οποίες όπως είπε θα γίνουν με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς έδωσε, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου υποστηρίζοντας πως «ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα».

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι “Μητσοτάκης ή Τσίπρας”, φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους» επισήμανη η κυρία Τσαπανίδου και συνέχισε:

«Τέλος, την χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι’ αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή.

Όσο για τις δηλώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι “εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση”, σε εκπρόσωπο ενός “Τραμπ” παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης» κατέληξε η κυρία Τσαπανίδου. ϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης» κατέληξε η κυρία Τσαπανίδου.

To Top