Δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου, τη Σαλάντι, στην Αργολίδα, πριν από 50 περίπου χρόνια δημιουργήθηκε μια τουριστική μονάδα που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της. Ο λόγος για το HOTEL SALADI πολύ κοντά στο χωριό Δίδυμα Αργολίδας που είναι γνωστό στις μέρες μας για τους εντυπωσιακούς κρατήρες – δολίνες που βρίσκονται στο μέρος.

Το HOTEL SALADI το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πρώτη φορά τη δεκαετία του ’80, ήταν ένα ξενοδοχείο που απευθύνονταν αποκλειστικά σε γυμνιστές και παρείχε στους επισκέπτες του πρωτοποριακές ακόμα και για τις μέρες μας υπηρεσίες, όπως υποδομές για ΑμεΑ και το ελεύθερο για τα ζώα. Το ξενοδοχείο δέχτηκε «πόλεμο» από την τοπική κοινωνία για τον χαρακτήρα του, ενώ δεν δίστασαν να το χαρακτηρίσουν ακόμα και τόπο οργίων. Έτσι, αποφασίστηκε και άλλαξε ιδιοκτησία και λειτούργησε για ένα διάστημα σαν κανονικό ξενοδοχείο, ωστόσο, στο τέλος έβαλε «λουκέτο».

Το βίντεο των  Up Stories δείχνει την ιστορία μιας τουριστικής πρότασης που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της και αν τα είχε καταφέρει να επιβιώσει μέχρι σήμερα ίσως και να είχε αλλάξει τον τουριστικό χάρτη της χώρας μας.