Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απόλαυσαν ένα πολύ ρομαντικό εορταστικό φιλί σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στο Μαϊάμι, με τον Χάρι να κερδίζει το τουρνουά.

Η Μέγκαν Μαρκλ απένειμε στον σύζυγό της το τρόπαιο στο τέλος του αγώνα, ανταλλάσσοντας ένα φιλί μπροστά στους φωτογράφους, ενώ ένα τηλεοπτικό συνεργείο του Netflix κατέγραψε κάθε στιγμή της δράσης για την επερχόμενη σειρά του Δούκα του Σάσεξ σχετικά με το ελιτίστικο άθλημα.

Το παθιασμένο φιλί της Μέγκαν στον πρίγκιπα Χάρι σε αγώνα πόλο με τις κάμερες του Netflix να καταγράφουν κάθε λεπτό 2

Οι εικόνες, όπως αναφέρει η «DailyMail» δείχνουν έναν χαρούμενο -αλλά ελαφρώς κουρασμένο- Χάρι να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα πόλο, χειροκροτώντας τους αντιπάλους του πριν ανέβει να παραλάβει το βραβείο του από τη λαμπερή σύζυγό του.

Η Μέγκαν, η οποία συνοδευόταν στην εκδήλωση από τη στενή της φίλη Σερένα Γουίλιαμς, έκανε μια εντυπωσιακά κομψή εμφάνιση, καθώς αυτή και ο Χάρι έφτασαν χέρι-χέρι στο Παλμ Μπιτς του Μαϊάμι, με ένα συνεργείο κάμερας να τους συνοδεύει, καθώς ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το επόμενη ταινία τους στο Netflix.

Η 42χρονη Δούκισσα του Σάσεξ, φόρεσε ένα κομψό λευκό σετ και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και μια τσάντα ώμου με αλυσίδα.

Πολλές από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Χάρι έχουν δημοσιοποιηθεί πολύ προσεκτικά, με ελάχιστες πληροφορίες, βίντεο ή εικόνες να κοινοποιούνται πριν ή κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Μάλιστα, φωτογραφίες ή βίντεο που έχουν εγκριθεί πρώτα, έχουν κυκλοφορήσει ώρες, ακόμη και ημέρες, μετά τη στιγμή που τραβήχτηκαν.

Αυτή η πολιτική φαίνεται να εφαρμόστηκε και στη συγκεκριμένη εκδήλωση, με ένα μέλος του προσωπικού να δηλώνει στην DailyMail ότι η πρόσβαση δόθηκε μόνο σε έναν εκ των προτέρων εγκεκριμένο κατάλογο ατόμων.