Φαίνεται πως όλα όσα συνέβησαν πριν λίγους μήνες με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τα δημοσιεύματα που τον ήθελα να έχει σχέση με τζόγο, αλλά και να ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος είχαν άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνική κουζίνα «O άλλος άνθρωπος».

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο Facebook, έχει μπει πωλητήριο στον χώρο που στέγαζε την «κοινωνική κουζίνα» κάτι που ίσως σημαίνει το οριστικό της τέλος.

This is the end…

Posted by Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους on Wednesday, May 15, 2024

Μάλιστα σε προηγούμενη ανάρτηση στις 4 Μαΐου αναφέρεται πως υπήρχε ενδεχόμενο να έχει κλείσει ο κύκλος του «άλλου ανθρώπου» και να σταματήσουν οι δράσεις, αν και οι διαχειριστές της σελίδας συνέχιζαν να δίνουν τον λογαριασμό pay pal για να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι τον οβολό τους.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ,..Βλεπω,γνωριζω οτι ειναι δυσκολο,πολυ απλα θελω να σας ενημερωσω οτι και να εχουμε κανει τον κυκλο μας…

Posted by Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους on Saturday, May 4, 2024

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μιλώντας στο MEGA, είχε πει πως υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις στα αποθέματα των τροφίμων, με τα οποία όπως υποστήριζε σιτίζονταν εκατοντάδες άνθρωποι, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα.