Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Pride: «Αγάπη χωρίς όρια, ισότητα χωρίς εξαιρέσεις, δίκαιη κοινωνία χωρίς διακρίσεις….

athens pride

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Pride: «Αγάπη χωρίς όρια, ισότητα χωρίς εξαιρέσεις, δίκαιη κοινωνία χωρίς διακρίσεις. Όλα για όλ@!»

«Το Σάββατο 10 Ιουνίου θα είμαστε στην πλατεία Κοτζιά. Στην πλατεία, που για μια ολόκληρη μέρα θα φιλοξενήσει την αγάπη χωρίς όρια, την ισότητα χωρίς εξαιρέσεις, την ελευθερία, την πολυχρωμία και τα δικαιώματα. Μια ημέρα, που σηματοδοτεί διαρκείς αγώνες για την ορατότητα της ύπαρξής μας, απλά γιατί ο κόσμος χωρά πολλούς κόσμους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το Athens Pride ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 «Το Σάββατο θα είμαστε στην πολύχρωμη γιορτή υπερηφάνειας του Athens Pride. Και θα κουβαλάμε μαζί μας αποσκευές διεκδικήσεων, διαδρομές ατομικών και συλλογικών αντιστάσεων, ανυπακοή στη θλιβερή μονοχρωμία του σκοταδισμού», τονίζει και συνεχίζει: «Και θα είμαστε σε όλες τις γιορτές υπερηφάνειας όσο θα επιδιώκεται η ταπείνωση, όσο η αξιοπρέπεια θα πληγώνεται, όσο ο ρατσισμός και η ΛΟΑΤΚΙ+φοβία σκορπούν δηλητήριο μίσους, όσο οι άνθρωποι δεν θα έχουν τα ίδια δικαιώματα. Θα είμαστε στις πλατείες και τους δρόμους του Athens Pride για να φωνάξουμε “τίποτα λιγότερο από την πλήρη ισότητα, από την πλήρη ισονομία παντού”».

«Μια φορά κι έναν καιρό, διεκδικήσαμε και πετύχαμε το Σύμφωνο Συμβίωσης, τη Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου, το Δικαίωμα Αναδοχής στα ομόφυλα ζευγάρια. Αυτή τη φορά θα περπατήσουμε στους δρόμους της Αθήνας με άρματα αγάπης, συνύπαρξης, αξιοπρέπειας, κοινωνικής απελευθέρωσης. Θα είμαστε εκεί με κεντρικό μας σύνθημα: Αγάπη χωρίς όρια, ισότητα χωρίς εξαιρέσεις, δίκαιη κοινωνία χωρίς διακρίσεις. Όλα για όλ@!», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

To Top