Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Νίκος Παππάς: Κόμμα των μελών, παράταξη για τη νίκη – «Επίτευξη ποσοστών από 30% έως 40%»

5926438 1

ΣΥΡΙΖΑ – Νίκος Παππάς: Κόμμα των μελών, παράταξη για τη νίκη – «Επίτευξη ποσοστών από 30% έως 40%»

«Το καθεστώς Μητσοτάκη είναι αυτό που θεωρεί ότι η ελληνική κοινωνία αποτελεί ένα άθροισμα ατόμων – ιδιωτών, που δεν διαθέτουν ούτε κρίση ούτε σκέψη, ούτε κοινωνική και πολιτική συνείδηση, ούτε τοποθετούν τον εαυτό τους στο πολιτικό φάσμα», σημειώνει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

 «Σε συνθήκες ενισχυμένης αναλογικής δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά η ενίσχυση της παράταξης, η επίτευξη ποσοστών από 30 ως 40%, η νίκη επί της Ν.Δ., η ανάληψη της διακυβέρνησης. Εκτός και αν θέλουμε τα προγράμματά μας να μείνουν σχέδια στο χαρτί και να μην εφαρμοστούν ποτέ», προσθέτει. «Τις διαφορετικές απόψεις δεν τις καταπνίγουμε, τις καλοδεχόμαστε. Άλλο, όμως, αυτό και άλλο οι παραλυτικές ισορροπίες, που σε ορισμένες φάσεις επιδιώχθηκαν σε βάρος της πλειοψηφούσας άποψης. Καθαρές αποφάσεις, λοιπόν, για να έχουμε και καθαρή πορεία», επισημαίνει.

Σχετικά με το ντιμπέιτ, λέει «μπορεί και πρέπει να γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου. Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, ώστε να καταθέσουμε, με αλληλοσεβασμό, τις θέσεις και τις προτάσεις μας, ώστε να αναδειχθούν οι όποιες διαφορές μας, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να προσελκύσουμε μέλη και φίλους στη διαδικασία».

Κλείνοντας, ο κ. Παππάς καλεί τον κόσμο «να δώσει εντολή για το κόμμα των μελών, όπου οι δομές θα υπηρετούν τις συλλογικά ψηφισμένες αποφάσεις, δεν θα τις καταστέλλουν».

Και καταλήγει: «Με βάση την εντολή αυτή και τη συνέχεια που οφείλουμε να δώσουμε στο κόμμα, θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή των αποφάσεών μας όπως είναι η εκλογή των Νομαρχιακών Επιτροπών από τη βάση, η λειτουργία περιφερειακών οργανώσεων, η διενέργεια δημοψηφισμάτων για θέματα πολιτικής και στρατηγικής, κ.ά. Προχωράμε, λοιπόν. Για την παράταξη της νίκης, για τη νίκη της παράταξης».

To Top