Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ θέλει να κυβερνήσει ανεξέλεγκτη, τρομοκρατώντας και εκφοβίζοντας όποιον διαφωνεί μαζί τ…

syriza 2

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ θέλει να κυβερνήσει ανεξέλεγκτη, τρομοκρατώντας και εκφοβίζοντας όποιον διαφωνεί μαζί της

Σκληρή επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη ΝΔ κατηγορώντας τη ότι «συνεχίζει με κάθε τρόπο να επιβεβαιώνει ότι σχέδιό της είναι να κυβερνήσει απολύτως ανεξέλεγκτη. Χωρίς καμία διαφορετική άποψη, τρομοκρατώντας και εκφοβίζοντας όποιον διαφωνεί μαζί της».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η πρόβα τζενεράλε ήταν με τον εκβιασμό της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης από την κ. Μπακογιάννη, που τους είπε ότι αν δεν ψηφίσουν ΝΔ θα περάσουν δύσκολα τα επόμενα χρόνια». Σημειώνει ότι «το είδαμε και χθες με την αντίδραση της ΝΔ στα ερωτήματα που έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, για τις συνθήκες του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «με τη βοήθεια ενός τερατώδους προπαγανδιστικού μηχανισμού στα μέσα ενημέρωσης επιχειρούν να εκφοβίζουν, να τρομοκρατούν κάθε κοινωνική ομάδα που έχει αντίθετη άποψη από τη δίκη τους και προφανώς κάθε πολιτική δύναμη που τους ασκεί ουσιαστικό έλεγχο». Γι’ αυτόν τον λόγο, «δεν θέλουν να έχουν ισχυρή, αλλά κατακερματισμένη αντιπολίτευση. Γιατί θέλουν να είναι καθεστώς», προσθέτει.

«Ας έχουν όμως υπόψη τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα σταθεί όρθιος απέναντι στον φόβο. Γιατί η ιστορική του αποστολή είναι να υπερασπίζεται τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους, όσους βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, όσους η φωνή τους δεν μπορεί να ακουστεί», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

To Top