Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τη δήθεν «αριστεία» της εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνοντας ότι «η πολυδιαφημισμένη, από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «αριστεία» της Νέας Δημοκρατίας, έχει αρχίσει να θυμίζει ανέκδοτο και μάλιστα εξαιρετικά κακόγουστο. Τα περιστατικά που πίσω από την «αριστεία» του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη κρύβεται το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πλέον τόσα, που οφείλουμε να το πούμε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές: δεν πάει άλλο με τους δήθεν «άριστους» της ΝΔ. Από πού να ξεκινήσει κανείς;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Από τις «επιστημονικές», όπως τις χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Π. Μαρινάκης, απόψεις του υφυπουργού Υγείας και βουλευτή της ΝΔ, Δ. Βαρτζόπουλου, οι οποίες δικαιολογούν τις γυναικοκτονίες;».

«Από τον βουλευτή της, Δ. Κυριαζίδη, ο οποίος δεν ξέρει πώς να χαρακτηρίσει έναν άνθρωπο με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό; Από την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Β. Φλέσσα, η οποία ισχυρίστηκε πως για τα Τέμπη «φταίμε όλοι μας»; Από την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Ελ. Μελέτη, η οποία εξυμνούσε τον καταδικασμένο νεοναζιστή Ηλ. Κασιδιάρη; Ή μήπως από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, Γ. Αυτιά, ο οποίος έχει ως κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του καμπάνιας το χουντικό “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια;», συνεχίζει και καταλήγει:

«Αυτή είναι η «αριστεία» της ΝΔ: ακροδεξιά, σκοταδισμός, μισογυνισμός, ομοφοβία και βεβαίως «μπάζωμα».

Πηγή: