Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ένας συνταξιούχος, καθώς σύμφωνα με όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του OPEN του παρακράτησαν το ποσό των 3.100 ευρώ κατά λάθος και τώρα δεν ξέρουν πώς να του τα επιστρέψουν.

«Στο 2012 είχε βγει μία εγκύκλιος ότι οι αρχιτέκτονες έπρεπε να διαγραφούμε από το επικουρικό. Διαγραφήκαμε και πήραμε κάποια χρήματα. Γύρω στο 2018 ήμουν διευθυντής της Πολεοδομίας. Μάλιστα, λόγω του φόρτου εργασίας έκανα και τετραπλό μπάι πας. Για το λόγο αυτό και δεν πρόσεξα ότι γίνονταν κανονικά οι παρακρατήσεις», ανέφερε αρχικά ο κ. Παναγιώτης Χρυσανθίδης και συνέχισε:

«Το θέμα βγήκε στην επιφάνεια του 2023, όταν πήγα να συνταξιοδοτικό. Μου είπαν ότι κατά λάθος έγινε παρακράτηση των 3.100 ευρώ και θα πρέπει να επιστραφούν. Κατέθεσα την αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία και διαπίστωσα ότι είναι ανενεργή μετά από έξι μήνες. Μετά μου είπαν ότι η υπηρεσία ακυρώθηκε και τώρα πρέπει να απευθυνθώ αλλού».

Κλείνοντας, ο κ. Χρυσανθίδης είπες: «Οι φόβοι μου είναι ότι ακόμα κι αν περάσουν οκτώ ή δεκαοκτώ μήνες, δεν θα θορυβηθεί κανένας για να μου επιστραφούν τα χρήματα που μου παρακράτησαν. Δεν είναι μεγάλο ποσό, αλλά δεν είναι και μικρό».