Μια γυναίκα που είναι ειδικός στον έρωτα και συγκεκριμένα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων, αψήφησε τις αρχές της προκειμένου να βγει πρώτο ραντεβού, αφού ταξίδεψε σε άλλη ήπειρο για να δει τον άντρα που έκλεψε την καρδιά της.

Η 35χρονη Kayleigh Castle μένει στο Λονδίνο και πέταξε στο Σαν Φρανσίσκο για να μείνει 10 μέρες στο πλευρό ενός άνδρα που γνώρισε σε ένα μπαρ στο Μεξικό, ανέφερε η New York Post.

Συγκεκριμένα, είχαν συναντηθεί στο Πουέρτο Βαγιάρτα όταν έτυχε να κάνουν διακοπές, αλλά με εξαίρεση μια σύντομη συνομιλία, δεν έγινε κάτι περισσότερο. Εντούτοις, διατήρησαν διαδικτυακή επαφή και λίγο καιρό μετά ο άνδρας πρότεινε στη γυναίκα να επισκεφθεί τη χώρα του, με τον ίδιο να καλύπτει τα έξοδα.

@dailykayleighshow

#nocontactrule #breakuphelp #nocontacthelp #nocontactjourney #nocontact #nocontactcheckin #datingconfidencequeen @Kayleigh Castle 👑 @Kayleigh Castle 👑 @Kayleigh Castle 👑

♬ original sound – Capital

«Πλήρωσε τα αεροπορικά και το μέρος που θα έμενα, οπότε γιατί όχι; Μπορεί να είχαμε μιλήσει λίγο, αλλά μου έκανε εντύπωση και θέλησα να τον γνωρίσω καλύτερα», ανέφερε η Kayleigh.

Έτσι, πέταξε στις ΗΠΑ και πέρασε ένα 10μερο στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά το ραντεβού δεν εξελίχθηκε, όπως περίμενε. Ο άνδρας ήταν προσκολλημένος όλη την ώρα στο κινητό του λόγω της εργασίας του και με την πρώτη ευκαιρία ξεκινούσε τη δουλειά.

@dailykayleighshow

My help stretches far beyond just my clients! #datingadvice #datingadviceforwomen2023 #datingadviceover50 #datingover40 #onlinedatingadviceforwomen #tinderdating #whyhasnthetexted @Kayleigh Castle 👑 @Kayleigh Castle 👑 @Kayleigh Castle 👑

♬ original sound – The Kayleigh Show

«Ήμασταν σε ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Δυτικής Ακτής, από τα πιο ωραία μέρη του κόσμου και δεν το απόλαυσε. Όλη την ώρα κοιτούσε το κινητό», είπε η 35χρονη και πρόσθεσε πως «πρότεινα να περπατήσουμε κι εκείνος αρνήθηκε. Έκατσε στο αμάξι και δούλευε στο λάπτοπ, ενώ εγώ έκανα βόλτα μόνη μου».

Απογοητευμένη λοιπόν, επέστρεψε στην πατρίδα της και το ειδύλλιο δεν προχώρησε, αλλά δεν σταμάτησε την επικοινωνία μαζί του, καθώς αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι.