Πολιτική

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

4643158

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνεται ο Πάνος Σκουρλέτης προκειμένου να καταθέσει όσα στοιχεία έχει ώστε να ταυτοποιηθούν τα τρολς του διαδικτύου που επιτίθενται εναντίον του και να ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές μέρες, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό». «Άλλοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό, όχι εγώ, πρόκειται για παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα για να μας αποδομήσουν», τόνιζε χαρακτηριστικά.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον θέσει εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος.

Σε ανάρτηση χθες στον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα», αποκαλούσαν τον Πάνο Σκουρλέτη «τρελό αγόρια». «Και τώρα οι δυο μας τρελό αγόρι», έγραψε συγκεκριμένα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία στο κέντρο της οποίος βρίσκεται ο Πάνος Σκουρλέτης.

troll
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης για το τρολ «Πεν Νταλαούρα» 3

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος λογαριασμός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Σκουρλέτη, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του». Παράλληλα, εξέφρασε έντονα την υποστήριξή του στο πρόσωπο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «το κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι, τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη», ενώ σημείωσε πως τα μέλη του κόμματος «είναι περήφανοι άνθρωποι που αποφάσισαν με δημοκρατικούς όρους ποιον θέλουν και ποιους όχι».

«Οποιος δεν το αντέχει θέτει αυτομάτως κ αυτοβούλως εαυτόν εκτός κόμματος. Αρκετά κύριοι», κατέληξε στην ανάρτηση η «Πεν Νταλαούρα».

To Top