Τέχνη

Σωστό παλάτι: Το ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας που έζησε η Άννα Μαρία μια ζωή με τον Κωνσταντίνο

ipiccy image 2023 01 25t180254.938 scaled

Τα τελευταία χρόνια, ο τέως βασιλιάς και η σύζυγος του Άννα Μαρία, μένανε μέχρι και την τελευταία στιγμή σ ‘ενα πολυτελές ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας, 250τ.μ.. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ίδια παραμένει εκεί, μέχρι να αποφασίσει εάν φύγει για το εξωτερικό ή θα παραμείνει στην χώρα μας.

Άννα Μαρία: Η επίσκεψη των παιδιών της

Μια μέρα μετά την κηδεία, τα παιδιά της Παύλος και Νικόλαος, θέλησαν να την επισκεφτούν την επισκέφτηκαν , μαζί με τις συζύγους τους και τα παιδιά του πρώτου.

Πιθανότατα για το αποχαιρετιστήριο γεύμα και η κάμερα της εκπομπής “Live News” κατέγραψε την αναχώρησή τους από το ρετιρέ της Άννας Μαρίας, αλλά και την βόλτα που ακολούθησε στο κέντρο της Αθήνας.

Οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έκαναν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, εκτός του ότι ο Παύλος αρκέστηκε να σημειώσει πως δεν είναι ώρα τώρα να ειπωθεί κάτι.

Όπως αναφέρει το Nikopolis Blog, ο Παύλος θα βρίσκεται ένα ακόμα δεκαήμερο, περίπου, στην Αθήνα, προκειμένου να τακτοποιήσει όλα τα διαδικαστικά θέματα που έχουν προκύψει.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, απόψε θα συναντηθεί ξανά με τον αδελφό του Νικόλαο και τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, στην οικία τους, στο Καστρί.

 Άννα Μαρία: Δείτε φωτογραφίες από το ρετιρέ

stigmiotypo othonis 2023 01 25 174625

stigmiotypo othonis 2023 01 25 174922

To Top