Κόσμος

Σοκ στην Πρέμιερ Λιγκ με προπονητή που ανακρίνεται για τον βιασμό έφηβης

41

Σοκ στην Πρέμιερ Λιγκ με προπονητή που ανακρίνεται για τον βιασμό έφηβης

Προπονητής συλλόγου της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου της Αγγλίας, της Premier League, ανακρίνεται σχετικά με έναν φερόμενο βιασμό μια έφηβης κοπέλας, με τη Μητροπολιτική Αστυνομία να λαμβάνει για πρώτη φορά μια εγκληματική αναφορά σχετικά με την υπόθεση πριν από 21 μήνες!

Ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη και προσήλθε οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα με τον δικηγόρο του την περασμένη Δευτέρα για να υποβληθεί σε ανάκριση. Οι έρευνες συνεχίζονται προτού ληφθεί απόφαση για το αν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή αν δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι: «Την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, η MET έλαβε μια αναφορά εγκλήματος σχετικά με έναν παλαιότερο σχυρισμό για βιασμό. Τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, ένας άνδρας ανακρίθηκε υπό επιτήρηση σε αστυνομικό τμήμα».

Ο κατηγορούμενος πιστεύεται ότι γνώρισε την καταγγέλλουσα όταν εκείνη έκανε αίτηση για να εργαστεί στο club στο οποίο εργαζόταν την εποχή του φερόμενου αδικήματος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο ίδιος αρνείται τον ισχυρισμό.

Ο πρώην επιθεωρητής Michael Hames, ειδικός ερευνητής σεξουαλικών εγκλημάτων, δήλωσε: «Με τις ιστορικές καταγγελίες γενικά, χάνεις πιθανά στοιχεία που θα μπορούσαν να είχαν αποκτηθεί νωρίτερα. Πολύ συχνά γίνεται ο λόγος του ενός ατόμου εναντίον του άλλου».

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Είναι σοκαρισμένος από τον ισχυρισμό και τον διαψεύδει πλήρως».. Πρόσθεσε επίσης: «Ο ισχυρισμός χρονολογείται αρκετά χρόνια πριν, όταν η καταγγέλλουσα γνώρισε τον ύποπτο αφού έκανε αίτηση για δουλειά σε ένα μέρος με το οποίο είχε σχέση. Ήταν έφηβη εκείνη την εποχή και τώρα είναι μια ώριμη γυναίκα»

Πηγή: gazzetta

To Top