Σοκ προκαλεί η δολοφονία ενός γνωστού TikToker στη Βραζιλία την ώρα μάλιστα που έκανε live μετάδοση κι έτσι η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει τον γύρο του ίντερνετ.

Ο Nesaku που ήταν το παρατσούκλι του, βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του καθώς μιλούσε στους ακολούθους του ενώ κάπνιζε ένα τσιγάρο ακούγωντας μουσική έξω από το σπίτι του την Κυριακή, 12 Μαΐου.

Όμως, το βίντεο διακόπηκε ξαφνικά με έναν τρομακτικό τρόπο. Στο ανατριχιαστικό κλιπ των τελευταίων στιγμών του Nesaku, ακούγονται μια σειρά από δυνατούς κρότους.

Η κάμερα κινείται τόσο γρήγορα στο σύντομο κλιπ που είναι αδύνατο να διακρίνει κανείς τι συμβαίνει, όμως ακούγονται τουλάχιστον πέντε πυροβολισμοί πριν η μετάδοση τελικά διακοπεί.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν αργότερα ότι ο νεαρός άνδρας είχε πυροβοληθεί τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένου ενός τραύματος στο κεφάλι, και κάνουν λόγο πως πρόκειται για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Το βίντεο δείχνει τον Nesaku να κοιτάζει εκτός κάμερας πριν ακουστούν μια σειρά από κρότοι.

Η οικογένεια του Nesaku τον μετέφερε επειγόντως σε ένα τοπικό νοσοκομείο ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του και ανακοινώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το NeedToKnow.

Ο Nesaku, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Romim, πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από εκτελεστές όπως τονίζει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Δεν έχει δοθεί επίσημο κίνητρο για τη δολοφονία του, αλλά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μπορεί να σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών και οργανωμένο έγκλημα.

Δεν είναι σαφές πόσο χρονών ήταν ενώ οι δολοφόνοι του δεν έχουν ακόμα βρεθεί ακόμη.