Πολιτική

Σκανδάμης για υπόθεση Γεωργούλη: Η δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπόκειται…

skandamhs

Σκανδάμης για υπόθεση Γεωργούλη: Η δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπόκειται σε διπλή θυματοποίηση

Δύο φορές θύμα είναι η Ελένη Χρονοπούλου, που κατήγγειλε για βιασμό τον Αλέξη Γεωργούλη, σύμφωμα με τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας, Μαρίνο Σκανδάμη.

«Η δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που ανέφερε στις αρχές την τρομακτική υπόθεσή της ώστε να ελεγχθεί ποινικά, εμφαίνεται όλο και περισσότερο πως υπόκειται σε μια διπλή θυματοποίηση. Μια ως θύμα του καταγγελλόμενου βιασμού και μια ως θύμα καταστροφής της προσωπικότητας της από εγκληματικά τρόλς, εγκληματικά μέσα και άθλια κομματικά στελέχη, που είναιn βουτηγμένα στον υπόκοσμο της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Πίσω από όλα αυτά συντρέχει και ο πατριαρχικός νεοσυντηρισμός, που ο αισχρός κομματικός λόγος άλλοτε τον συγκαλύπτει και άλλοτε τον αναπαράγει και που θέλει και πάλι τη θέση της γυναίκας να ανήκει στην χαμηλότερη κοινωνική τάξη, με τις άλλες τάξεις να έχουν σκοπό να την κρατούν για πάντα εκεί» πρόσθεσε.

«Η συντρόφισσα» αναφέρει ο κ. Σκανδάμης, «που δεν δημοσιοποίησε το εις βάρος της έγκλημα, αλλά ακολούθησε το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι το σύμβολο της γυναίκας που τολμά να καταγγείλει και για αυτό “τεμαχίζεται” ως άνθρωπος. Ο κάθε δημοκρατικός πολίτης ας υψώσει το ανάστημά του για να τελειώνουμε μια και καλή με ό,τι κρατά τη γυναίκα και τη χώρα μας καθηλωμένη».

To Top