Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Με μπόρες και καταιγίδες και η Παρασκευή – Συνεχίζεται η αστάθεια και τις επόμεν…

Σάκης Αρναούτογλου: Με μπόρες και καταιγίδες και η Παρασκευή – Συνεχίζεται η αστάθεια και τις επόμενες ημέρες

Μπόρες και τοπικές καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια της νύχτας σε Θεσσαλία, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, με την αστάθεια στον καιρό να συνεχίζεται μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής. Συννεφιά και διάσπαρτες μπόρες θα υπάρξουν και σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αρχικά στις ορεινές περιοχές.

Στα δυτικά τμήματα της χώρας, υπάρχει πιθανότητα για μπόρες στη βόρεια Στερεά Ελλάδα και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο κομμάτι του Αιγαίου στο ξεκίνημα της Παρασκευής. Από το απόγευμα και έπειτα αναμένονται μπόρες και καταιγίδες στις ηπειρωτικές περιοχές αλλά και στα κεντρικά και δυτικά της Πελοποννήσου, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές στα ανατολικά και τα νότια. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, με εξαίρεση τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και ίσως τη βόρεια Θεσσαλία, εκεί όπου οι μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες θα συνεχιστούν.

Αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπεται για την Αττική από το πρωί της Παρασκευής. Συννεφιά το μεσημέρι προς το απόγευμα με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται συννεφιασμένος ο καιρός. Από το μεσημέρι και μετά μπόρες και καταιγίδες που ενδέχεται να διατηρηθούν και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο με συννεφιά και τοπικές μπόρες και καταιγίδες, κυρίως στις ορεινές-ημιορεινές περιοχές και μακριά από τις ακτές.

Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

To Top