«Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό!» δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός απαντώντας στο βίντεο που ανήρτησε στα σόσιαλ μίντια, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ισχυριζόμενος ότι «Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά».

Η Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού:

«Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε! Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι «Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά».

Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό! Κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις.

Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος. Να τον χαίρονται

O Νίκος Ρωμανός αναφερόταν σε Instagram story Που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Ηγουμενίτσα όπου μιλώντας με πολίτες έκανε λόγο για «πατριδοκάπηλους που συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Δείτε το επίμαχο βίντεο