Ελλάδα

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: «Εύχομαι σύντομα να πάω κοντά του»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: «Εύχομαι σύντομα να πάω κοντά του»

Η υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έχει αρχίσει να διαλευκάνεται με την μητέρα του δημοσιογράφου, Παναγιώτα, να αποτελεί τραγική φιγούρα.

Η κυρία Παναγιώτα μίλησε στον ALPHA για την υπόθεση, τονίζοντας πως ξαναζεί τις στιγμές της δολοφονίας του γιου της, υπογραμμίζοντας πως «εύχομαι σύντομα να πάω κοντά του».

«Από τη μια αισθάνθηκα χαρά και από την άλλη ήρθαν ξανά όλα μπροστά μου, από την αρχή τα ξαναζώ εγώ αυτά. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν με το παιδί μου, είναι όλα μπροστά μου. Αισθάνθηκα δικαίωση σίγουρα, αλλά θα αισθανθώ τελική δικαίωση, αν βρεθεί ο εντολέας, αυτό θέλω περισσότερο» ανέφερε η κυρία Παναγιώτα.

Σε ερώτηση γι’ αυτά που θα έλεγε, αν βρισκόταν μπροστά στους δολοφόνους, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είπε: «Να του πω γιατί, γιατί το έκαναν, τι τους έκανε το παιδί μου».

«Το παιδί μου μου λείπει. Το στερούμαι για πάντα. Εύχομαι να πάω πολύ γρήγορα κοντά του, παρακαλάω τον Θεό γι’ αυτό. Ο Γιώργος ήξερε πόσο τον αγαπούσα. Δεν ήθελε να με στεναχωρεί. Κάθε μέρα ζω με αυτό το γιατί. Και αυτό ρωτάω κάθε φορά που πηγαίνω και ανάβω το καντήλι του. Γιατί, γιατί, τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι τους και σε έβγαλαν από τη μέση. Κακό δεν έκανες σε κανέναν…» πρόσθεσε η κυρία Παναγιώτα.

To Top