Ελλάδα

Πού θα βρέξει τον Δεκαπενταύγουστο και πού θα «χτυπήσει» 35αρι η θερμοκρασία

kairos 6

Πού θα βρέξει τον Δεκαπενταύγουστο και πού θα «χτυπήσει» 35αρι η θερμοκρασία

Τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά ηπειρωτικά το μεσημέρι και απόγευμα κατά τόπους βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Φυσιολογικές για την εποχή αναμένονται οι θερμοκρασίες σύμφωνα με το Meteo.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις ενώ το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 21 έως 35, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 18 έως 33, στην υπόλοιπη Στερεά από 21 έως 34, στην Πελοπόννησο από 14 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 35, στις Κυκλάδες από 20 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 30 και στην Κρήτη από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

To Top