Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου με αφόρητους πόνους στην πλάτη, σε βαθμό που πίστευε πως θα μείνει παράλυτη και τελικά γέννησε ένα μωράκι, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος.

Η 30χρονη Natasha Hardie μίλησε στην The Sun για τον τρόπο που έγινε μητέρα, αναφέροντας ότι μια μέρα βίωσε αφόρητο πόνο στην πλάτη. Έτσι, πήγε στον παθολόγο κι εκείνος κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στα επείγοντα, θεωρώντας ότι έχει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί έκαναν μαγνητική και τότε σάστισαν με αυτό που είδαν, οπότε την υπέβαλαν σε υπερηχογράφημα για να βεβαιωθούν. Περίπου 44 δευτερόλεπτα μετά τα αποτελέσματα, ξεκίνησαν οι τελικές συσπάσεις, με τη γυναίκα να φέρνει στον κόσμο την κόρη της Ayla-Mae.

«Ήταν τρομακτικό. Πονούσα τόσο, που νόμιζα ότι θα μείνω παράλυτη», είπε η Natasha και πρόσθεσε πως «πριν από τη μαγνητική τομογραφία με ρώτησαν αν θα μπορούσα να είμαι έγκυος. Είπα όχι. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Εξακολουθούσα να έχω περίοδο και δεν είχα φουσκωμένη κοιλιά».

Πλέον, η Natasha μεγαλώνει με αγάπη τη 18 μηνών κόρη της και δήλωσε ότι μπορεί ο ερχομός της να ήταν απρόσμενος, ωστόσο είναι ότι καλύτερο έγινε στη ζωή της.