«Ζουν μια κόλαση» ανέφερε η στυλίστρια των παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, σε δηλώσεις της στην Telegraph.

Η συνεργάτης του ζεύγους αναφέρεται στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ζευγάρι μετά τη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο. «Η καρδιά μου έχει ραγίσει, νομίζω ότι περνούν μια κόλαση, ελπίζω να επανέλθουν. Είναι πολύ προσωπικό» ανέφερε η Αριέτα Αμάια.

Η στυλίστρια των παιδιών του ζεύγους που έχει τη δική της εταιρεία με ρούχα, αρνήθηκε πάντως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με την Telegraph, είναι άγνωστο τι ώθησε τη στυλίστρια να μοιραστεί τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της πριγκίπισσας, η οποία συνεχίζει τις χημειοθεραπείες, όμως αυτό θα μπορούσε να σημαίνει κάτι για τη σοβαρότητα της ασθένειας της Κέιτ.

«Το να ντύνω τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας μου δίνει περηφάνια, αλήθεια με ενδιαφέρει πως δείχνουν» ανέφερε στην εφημερίδα. Η ίδια σημείωσε ότι συνεργάζεται στενά με τη νταντά των παιδιών, τη Μαρία Μποράλο και συνεννοούνται για το ντύσιμό τους.

«Συνήθως η διορία είναι πολύ σφιχτή. Θα έκανα οτιδήποτε για αυτούς. Τα παιδιά στο τέλος πάντα δείχνουν φανταστικά».