Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Μετά τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις, το ΠΑΣΟΚ εξαφάνισε το πρόγραμμά του

Παύλος Μαρινάκης: Μετά τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις, το ΠΑΣΟΚ εξαφάνισε το πρόγραμμά του

Σε μια αιχμηρή ανάρτηση σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για «κωμικοτραγικές αντιφάσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ» ενώ ανάφερε πως η κοστολόγηση του προγράμματος του κόμματος έχει… εξαφανιστεί.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Μαρινάκης έγραψε στην ανάρτησή του: «Μετά από τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματός τους, έφτασαν στο σημείο να το εξαφανίσουν τελείως! Συγκεκριμένα: το πολυσέλιδο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε στις 11/12/2022 και ήταν αναρτημένο μέχρι σήμερα το πρωί.

Πλέον, όμως, αντί ακόμη και για αυτό το γενικόλογο πρόγραμμα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα τετρασέλιδο με συνθήματα, χωρίς καμία ανάλυση, καμία εξειδίκευση, καμία κοστολόγηση!

Για ποιον λόγο αποσύρθηκε το πρόγραμμα; Μήπως γιατί πλέον δεν ισχύουν όσα υπόσχονταν πριν από λίγους μόλις μήνες;

  • Άραγε θα το επαναφέρουν στο site ίδιο ή παραλλαγμένο;
  • Ποιο από όλα τα προγράμματα ισχύει τελικά;
  • Ποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους;

Η απελπισία και ο πανικός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τους οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους. Στην προσπάθειά τους να πάρουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν να γίνουν αντίγραφά του στη γενικολογία και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύονται όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά επικίνδυνοι για το μέλλον της χώρας.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Kyriakos Mitsotakis παραμένουν η μόνη υπεύθυνη λύση για τη χώρα. Χωρίς κρυφές ατζέντες, αλλά με ουσιαστικές και κοστολογημένες προτάσεις, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην πρόοδο και την ανάπτυξη».

Μετά από τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματός τους, έφτασαν…

Posted by Pavlos Marinakis on Wednesday, May 31, 2023

To Top