Αθλητικά

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Η ομάδα μπάσκετ έχει ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν, ο κ. Μαρινάκης και η οικογένεια του είναι πάντα δίπλα της”

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ομάδα μπάσκετ έχει ανθρώπους που είναι  πρόθυμοι να επενδύσουν, ο κ. Μαρινάκης και η οικογένεια του είναι πάντα δίπλα της"

Με ένα σύντομο σχόλιο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε τα σενάρια περί ανάμιξης της οικογένειας Μαρινάκη με την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Θέση σχετικά με σενάρια των τελευταίων ημερών που θέλουν την οικογένεια Μαρινάκη να ασχολείται με την ΚΑΕ πήρε το βράδυ του Σαββάτου (22/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτήν, αναφέρεται η στήριξη στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και στους ανθρώπους που την διοικούν.

Αναλυτικά το σχόλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ομάδα μπάσκετ έχει ανθρώπους που και πρόθυμοι είναι να επενδύσουν και μεγάλη οικονομική επιφάνεια έχουν ώστε να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η παραφιλολογία κάνει καλό μόνον στους αντιπάλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Ο κ. Μαρινάκης έχει τονίσει ότι εκείνος και η οικογένεια του είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μπάσκετ, ένθερμοι υποστηρικτές της“.

To Top