Πολιτική

Ο Πάνος Σκουρλέτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ – «Στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέ…

skourletis1

Ο Πάνος Σκουρλέτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ – «Στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος»

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, μετέβη σήμερα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το ζήτημα των τρολ, ανάμεσα στα οποία και ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα». Σε δήλωσή του τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου».

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου.

Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών. Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου.

Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Δήλωση μετά τη σημερινή επίσκεψή μου στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Η Δημοκρατία στη χώρα μας…

Posted by Πάνος Σκουρλέτης – Panos Skourletis on Friday, November 3, 2023

To Top