Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Καρανίκας μιλάει με θέρμη για τη συνεργασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξαπολύει «επίθεση» σε όσους άσκησαν κριτική για την απόφαση αυτή.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζει αναχρονιστές και αναξιόπιστους όσους τόλμησαν να κρίνουν τη συνεργασία αυτή, ενώ μιλά για «ανήθικες» συμπεριφορές από πρώην στελέχη του κόμματος

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

«Σπηλιωτόπουλε καλώς ήρθες

Οι θέσεις του Συριζα ΠΣ καθορίζονται από τα συνέδρια του κόμματος με δημοκρατική διαδικασία και δεν επιβάλλονται ούτε αλλοιώνονται από την συμμετοχή ενός ανθρώπου, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου και μάλιστα ενός επικοινωνιολόγου.

Ο Άρης Σπηλιωτοπουλος συμμετέχει στον προεκλογικό μας αγώνα ως σύμβουλος επικοινωνίας και αυτό είναι προς όφελος του Συριζα ΠΣ.

Η πολιτική και κομματική τους καταγωγή δεν πρέπει να μας ταράζει γιατί φανερώνει πανικό ενός απολιτικου και φανατισμένου μοτίβου σκέψης, κάτι που δεν ταιριάζει στην αριστερά.

Βλέπω ομως και διαβάζω κάτι ενστάσεις εναντίον της κίνησης συνεργασίας με τον Σπηλιωτόπουλο από πρώην μέλη μας και νυν μιας ομάδας παρέας που ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ένα δημοκρατικό συνέδριο για να έχει πολιτικές θέσεις να διεκδικεί την λαϊκή ψήφο κατηγορεί τον Συριζα ΠΣ. Έλεος.

Δεν θα μιλήσω για την ανήθικη συμπεριφορά τους που κάθονται και κρίνουν τον κόσμο όλο. Αναξιόπιστοι εκτός από αναχρονιστές».

Σπηλιωτόπουλε καλώς ήρθες Οι θέσεις του Συριζα ΠΣ καθορίζονται από τα συνέδρια του κόμματος με δημοκρατική διαδικασία…

Posted by Νίκος Καρανίκας on Tuesday, April 30, 2024

Να θυμίσουμε ότι στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει ενταχθεί, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και πάλαι ποτέ κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, συνδράμοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Μάλιστα φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο αμέσως μετά το Πάσχα στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αναλάβει πλήρη καθήκοντα. Μεταξύ άλλων αναμένεται να επικεντρωθεί στην ανάλυση των ποιοτικών στοιχείων των δημοσκοπήσεων που θα αρχίσουν να διενεργούνται για λογαριασμό της μείζονος αντιπολίτευσης.