Κόσμος

Ο Έλον Μασκ λέει ότι ο Τζορτζ Σόρος «μισεί θεμελιωδώς την ανθρωπότητα» και διαβρώνει τον «ιστό του π…

musk soros

Ο Έλον Μασκ λέει ότι ο Τζορτζ Σόρος «μισεί θεμελιωδώς την ανθρωπότητα» και διαβρώνει τον «ιστό του πολιτισμού»

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος, υποστηρίζοντας ότι ο 93χρονος δημοκρατικός μέγα-δωρητής διαβρώνει «τον ιστό του πολιτισμού». Ο Μασκ, ο οποίος νωρίτερα φέτος συνέκρινε τον επιζώντα του Ολοκαυτώματος με τον υπερ-κακό Magneto των X-Men, κατηγόρησε τον φιλάνθρωπο επειδή χρηματοδότησε προοδευτικούς εισαγγελείς που μιλούσαν για το έγκλημα. «Κατά τη γνώμη μου, μισεί βασικά την ανθρωπότητα», είπε ο Μασκ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο podcast «The Joe Rogan Experience» την Τρίτη.

elonmusk
Ο Έλον Μασκ λέει ότι ο Τζορτζ Σόρος «μισεί θεμελιωδώς την ανθρωπότητα» και διαβρώνει τον «ιστό του π... 3

«Κάνει πράγματα που διαβρώνουν τον ιστό του πολιτισμού, εκλέγοντας εισαγγελείς που αρνούνται να διώξουν το έγκλημα. Αυτό είναι μέρος του προβλήματος στο Σαν Φρανσίσκο και στο Λος Άντζελες και σε άλλες πόλεις». Ο Μασκ συνέχισε να προωθεί τη δική του θεωρία για το γιατί ο Σόρος χρησιμοποιεί τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας για να επικεντρωθεί σε τοπικούς αγώνες αντί για εθνικές εκστρατείες, σύμφωνα με την New York Post. «Μόλις φτάσετε στους εισαγγελείς της πόλης και της πολιτείας, η σχέση ποιότητας-τιμής είναι εξαιρετικά καλή», είπε ο Μασκ. «Ο Σόρος συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να αλλάξεις τους νόμους. απλά πρέπει να αλλάξει τον τρόπο επιβολής τους».

Τζορτζ Σόρος
Ο Έλον Μασκ λέει ότι ο Τζορτζ Σόρος «μισεί θεμελιωδώς την ανθρωπότητα» και διαβρώνει τον «ιστό του π... 4

Το αφεντικό της Tesla εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την απόφασή του να αγοράσει το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι, ισχυριζόμενος ότι ένιωθε ότι ο ιστότοπος είχε «διαβρωτική επίδραση» στην κοινωνία. Το Twitter «ελεγχόταν θεμελιωδώς από την άκρα αριστερά» και «λειτούργησε ως όπλο πληροφόρησης για τους ριζοσπαστικούς προοδευτικούς σε βάρος άλλων απόψεων», πρόσθεσε ο Μασκ, ο οποίος δέχεται εντονότατη κριτική για την «αναθεώρηση» του Twitter, η οποία περιελάμβανε την αλλαγή του ονόματος της εταιρείας σε «X», απαιτώντας από τους χρήστες να πληρώνουν για premium χαρακτηριστικά και χαλαρώνοντας τα πρότυπα ελέγχου περιεχομένου. Αυτή την εβδομάδα, στους υπαλλήλους του Χ απονεμήθηκαν μετοχές που αποτίμησαν την εταιρεία σε μόλις 19 δισεκατομμύρια δολάρια – λιγότερο από το μισό από αυτό που πλήρωσε ο Μασκ για να αγοράσει το Twitter πριν από ένα χρόνο.

To Top