Αθλητικά

“Ο Μπαρτζώκας είναι πράος και ευγενής – Καμία σχέση με αυτό που δείχνει”!

"Ο Μπαρτζώκας είναι πράος και ευγενής - Καμία σχέση με αυτό που δείχνει"!

Ο άλλοτε πρόεδρος της Ολύμπιας Λάρισας, Γιώργος Μαλάκος, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη θεσσαλική ομάδα την τριετία 2006-09.

Ο Γιώργος Μαλάκος θυμήθηκε τη συνύπαρξή του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Ολύμπια Λάρισας και μίλησε μεταξύ άλλων για τον χαρακτήρα του Έλληνα τεχνικού, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά εκτός παρκέ δεν έχει σχέση με αυτή που δείχνει κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΕΟΚ Web Radio:

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Είμαστε 53 χρόνια φίλοι με τον Γιώργο. Ήμασταν συγκάτοικοι στο Μαρούσι, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, στον 2ο όροφο αυτός, στον 3ο εγώ. Είμαστε παιδικοί φίλοι. Τότε τα δημοτικά δεν ήταν όπως τώρα, πρώτη και δευτέρα δημοτικού ήταν μαζί και καθόμασταν στο ίδιο θρανίο. Μεγαλώσαμε μαζί».

Για το ότι ήταν προπονητής στην Ολύμπια Λάρισας: «Όταν αναλάβαμε την Ολύμπια ο Γιώργος ερχόταν σε όλα τα ματς. Γενικώς η άποψή του για το μπάσκετ και την εξέλιξη αυτού ήταν “to the point”. Ό,τι μού έλεγε για το μπάσκετ, την ομάδα μου, γενικότερα, το δεχόμουν, είχε μια πάρα πολύ καλή κρίση. Όταν τέθηκε σε εμάς το θέμα προπονητή και με δεδομένο ότι, πέραν της πολύ καλής σχέσης μας, η φιλοσοφία μας ήταν να δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, του είπα να αναλάβει την Ολύμπια σαν πρώτος προπονητής κι έτσι ήρθε. Την ευκαιρία τη δίνεις σε πολλούς, το θέμα είναι ποιοι είναι άξιοι να την αξιοποιήσουν. Βάσει αποτελέσματος, ήταν πολύ άξιος, “άρπαξε” την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά, βγήκε ο καλύτερος προπονητής της σεζόν, έβγαλε πολλούς νέους παίκτες. Η πορεία που κάναμε τότε ήταν μοναδική».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σαν άνθρωπο: «Η λέξη που θα μπορούσα να πω είναι ότι είναι πράος, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνει. Σε στιγμές έντασης στη ζωή κάθε ανθρώπου μπορεί να του βγαίνει και ένας λάθος τρόπος. Στον Μπαρτζώκα αυτό ισχύει 100%. Είναι ένας άνθρωπος πράος, ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, ευγενής και δεν είναι αχάριστος. Έχει χιούμορ και το κυριότερο είναι ότι σέβεται και εκτιμάει τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι».

bartzokas

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top