Αθλητικά

Νέα εξέλιξη για τον τελικό Κυπέλλου – Όλα δείχνουν… χωρίς κόσμο!

Έσκασε τώρα! Νέο απαγορευτικό από ΔΕΑΒ - Κεκλεισμένων αγώνας της Super League

Η απόφαση της ΔΕΑΒ που φέρνει εξελίξεις και για τον τελικό

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Βόλο και τον Πανσεραϊκό στο «Πανθεσσαλικό» (27/04), για την 6η αγωνιστική των Playouts της Super League, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/4) η η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ), αφού  διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας,  εξέλιξη με την οποία στενεύουν τα περιθώρια για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με κόσμο, στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι αποφάσεις: 

«1.Με την υπ’ αριθμ. 12/2024 πράξη της επιβλήθηκε σε βάρος του ποδοσφαιρικού σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ που εδρεύει στη Βάρδα Ηλείας, η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον μη διαπιστευμένα πρόσωπα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, από τον χώρο των αποδυτηρίων και κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες της ομάδας ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ κατά τη διεξαγωγή αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ στο Δημοτικό Στάδιο Βάρδας «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΛΑΚΟΣ» στις 20/4/2024, για Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας 2023-2024, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος αγώνας να διακοπεί μέχρις ότου απομακρυνθούν. Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν. 5085/2024.

2. Με την υπ’ αριθμ. 22/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 27/04/2024, για την 6η αγωνιστική των Playouts του Πρωταθλήματος της Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.
Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

kypello54203

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top