Ελλάδα

Μαθητής στον Βόλο κυνήγησε τσαντάκια που είχε επιτεθεί σε γυναίκα – «Δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή»

mathitis

Μαθητής στον Βόλο κυνήγησε τσαντάκια που είχε επιτεθεί σε γυναίκα – «Δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή»

Ο Βόλος είναι ανάστατος μετά το χτύπημα ενός νεαρού «τσαντάκια» σε ηλικιωμένη γυναίκα. Μαθητής που προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες, χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, άφησε τα βιβλία του και πετάχτηκε από το σπίτι του για να βοηθήσει τη γυναίκα, αλλά και να κυνηγήσει τον επιδέξιο κλέφτη.

Όπως είπε ο μαθητής, δεν το σκέφτηκε ούτε μια στιγμή. Είδε το χτύπημα του τσαντάκια στη γυναίκα και αποφάσισε να μην μείνει απαθής. Ο 17χρονος περιγράφει τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην κάμερα. Όπως είπε, η γυναίκα βρέθηκε στο έδαφος τραυματισμένη από την επίθεση με τον ίδιο να πετάγεται από το σπίτι όπου μένει για να κυνηγήσει τον δράστη. Αποτέλεσμα ήταν ο τσαντάκιας να φύγει από την περιοχή με άδεια χέρια.

Ο μαθητής που προετοιμάζεται για πανελλήνιες και θέλει να ασχοληθεί με την αθλητική φυσικοθεραπεία μιλά στα gegonota.news για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και λέει μεταξύ άλλων πως δεν φοβήθηκε να τρέξει πίσω από τον δράστη, γιατί εκείνη την ώρα είχε στο μυαλό του πως κάποιος χρειαζόταν βοήθεια.

Πώς σημειώθηκε το περιστατικό

Όλα έγιναν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Αγίων Αναργύρων. Την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα περπατούσε στην οδό Αλαμάνας, ένας νεαρός με ποδήλατο προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα.

Εκείνη έφερε αντίσταση και έπεσε κάτω με τον τσαντάκια να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια. Ένας μαθητής της Γ΄ Λυκείου ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας και άρχισε να κυνηγάει τον τσαντάκια.

To Top