--°C Athens

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στην Τουρκία – Σε κατοικημένες περιοχές έφτασαν οι φωτιές στη Σμύρνη

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στην Τουρκία – Σε κατοικημένες περιοχές έφτασαν οι φωτιές στη Σμύρνη

Δεκάδες φωτιές έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες δύο ημέρες, στην Τουρκία με τις αρχές να αναφέρουν ότι αρκετές έχουν τεθεί υπό έλεγχο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 17 άτομα για εμπλοκή σε δασικές πυρκαγιές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συνολικά 93 πυρκαγιές ξέσπασαν στο Αϊδίνιο τις τελευταίες 48 ώρες, με ομάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μητροπολιτικού Δήμου Αϊδινίου να δίνουν μάχη με τον χρόνο και τις σειρήνες να ακούγονται κάθε 15 λεπτά.

Παράλληλα, πυρκαγιές ξέσπασαν στις περιοχές Μπιλετζίκ-Οσμανελί, Μπολού-Γκιόινουκ, Σακάρια-Μπιλετζίκ, στο Ακχισάρ της Μανίσα, την Αττάλεια. Ενώ σε πυρκαγιά στην περιοχή της Σμύρνης οι φλόγες έφτασαν σε κατοικημένες περιοχές και σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε σπίτια

Διαβάστε Σχετικά