Με τον δικό του συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου το πρωί της Πέμπτης 9/5 ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος έδωσε το παρών στην κηδεία της στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί χάνουμε ένα μεγάλο κομμάτι του θεάτρου μας. Η Άννα Παναγιωτοπούλου σφράγισε την ελληνική επιθεώρηση, το θέατρο και την τηλεόραση γιατί έβαλε καινούργιους κώδικες ερμηνειών» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Ήταν ένα σπάνιο πλάσμα και σήμερα θρηνούμε όλοι για τον χαμό της» είπε κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το συγκινητικό «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό και με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια κοινή τους φωτογραφία από παλαιότερη συνεργασία τους και τη συνόδευσε με πολύ τρυφερά λόγια.

«Αντίο ΑΝΝΑ….Σπουδαία κυρία του θέατρου μας…Άννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας.. Άννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων.. Άννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της.. Άννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.. Καλό ταξίδι.. Σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Αντίο ΑΝΝΑ….Σπουδαία κυρια του θεατρου μας…Αννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας…..

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Saturday, May 4, 2024