Οικονομία

Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση σήμερα

tourism 1

Στον αέρα βρίσκεται από την Δευτέρα η πλατφόρμα για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024 – 2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), προκειμένου 300.000 δικαιούχοι να λάβουν δωρεάν voucher διακοπών για έως και 12 διανυκτερεύσεις.

Mετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων από ενδιαφερόμενους που τα ΑΦΜ τους λήγουν σε 0, σήμερα οι αιτήσεις συνεχίζονται για εκείνους που τα ΑΦΜ λήγουν σε 1. Οι ίδιοι θα μπορούν να δηλώνουν αιτήσεις μέχρι και αύριο, Πέμπτη 6 Ιουνίου τα μεσάνυχτα.

Σταδιακά θα ανοίγει η πλατφόρμα

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet. Η πλατφόρμα θα ανοίγει σταδιακά ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ των ενδιαφερόμενων δικαιούχων έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 και ώρα 23:59, ως εξής:

  • Τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ: 1 – Ημερομηνία: 05/06 και 06/06
  • Τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ: 2,3,4 – Ημερομηνία: 07/06
  • Τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ: 4,5,6 – Ημερομηνία: 08/06
  • Τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ: 7,8,9 – Ημερομηνία: 09/06

Οι δικαιούχοι-ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και Σάμο μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν (μηδενική ιδιωτική συμμετοχή), ενώ στους δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας της Βόρειας Εύβοιας και του Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, στο οποίο φέτος προστίθεται η Θεσσαλία (εκτός των Σποράδων).

Τελευταία Νέα

  • Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση σήμερα
  • Θεσσαλονίκη: Άνδρας εν εξάλλω πυροβόλησε σε κατάστημα επίπλων και προκάλεσε φθορές με γκασμά
  • Πυροβολισμοί στη Βηρυτό – Το βίντεο με την ανταλλαγή πυρών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ
To Top