Ελλάδα

Καταγγελία ότι ταβέρνα στην Αθήνα τηγανίζει αστακούς ζωντανούς και αναρτά βίντεο – «Απειλεί όποιον σ…

astakos

Καταγγελία ότι ταβέρνα στην Αθήνα τηγανίζει αστακούς ζωντανούς και αναρτά βίντεο – «Απειλεί όποιον σχολιάζει αρνητικά»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε καταγγελία που αναφέρει ότι ταβέρνα που βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας τηγανίζει αστακούς ζωντανούς και μάλιστα αναρτά σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο.

Η καταγγελία έγινε από τη «Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι» και αναφέρει πως έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές.

Μεταξύ άλλων, σημειώνει πως «κοροϊδεύει τον επόμενο ζωντανό αστακό που θα τηγανίσει. Στέλνει απειλητικά και ειρωνικά βίντεο και τηλεφωνεί απειλώντας όποιον τον σχολιάζει αρνητικά στα βίντεο που ο ίδιος αναρτά».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τηγανίζει ζωντανούς αστακούς και το χαίρεται. Ταβέρνα στα νότια προάστια. Κοροϊδεύει τον επόμενο ζωντανό αστακό που θα τηγανίσει. Στέλνει απειλητικά και ειρωνικά βίντεο και τηλεφωνεί απειλώντας όποιον τον σχολιάζει αρνητικά στα βίντεο που ο ίδιος αναρτά. Εγκλήματα κατά των ζώων συνέχεια και συνέχεια, ειδεχθή και αποκρουστικά. Η Νέμεσις έχει καταγγείλει αρμοδίως και αναμένει εδώ και αρκετές μέρες να ενεργήσουν οι αρχές. Πολλές ταβέρνες έχουν σε κοινή θέα ζωντανούς αστακούς μέσα σε πάγο».

Προσοχή. Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

🔴Σοκαριστικά βίντεο.🟠Τηγανίζει ζωντανούς αστακούς και το χαίρεται.🟠🟧🟠🔴🟧🟠🟧Ταβέρνα στα νοτια προάστια.🔴Κοροϊδεύει τον επόμενο ζωντανό αστακό που θα τηγανίσει.🔴Στέλνει απειλητικά κ ειρωνικά βίντεο κ τηλεφωνεί απειλώντας όποιον τον σχολιάζει αρνητικά στα βίντεο που ο ίδιος αναρτά.Εγκλήματα κατά των ζώων συνέχεια και συνέχεια, ειδεχθή και αποκρουστικά.🔴Η Νέμεσις έχει καταγγείλει αρμοδίως και αναμένει εδώ κ αρκετές μέρες να ενεργήσουν οι αρχές.🔴Πολλές ταβέρνες έχουν σε κοινή θέα ζωντανούς αστακούς μέσα σε πάγο.🔴Η Καθηγήτρια Κτηνιατρικής Ιχθυολογίας,ιχθυοπαθολογίας και Ευζωίας θαλάσσιων ζώων Φωτεινή Αθανασοπούλου εξηγεί στη Νέμεσι, ότι ο πάγος τα καθιστά ανίκανα να κινηθούν, όμως ο πόνος που αισθάνονται μέσα στο πάγο είναι μεγάλος.Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι. 🔴ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

Posted by Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι. on Monday, June 12, 2023

To Top