Αποκαλύψεις για τις σχέσεις της με τον Ντόναλντ Τραμπ, που μάλιστα έκαναν τους δικαστές να σχολιάσουν ότι «δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες» κάνει στην κατάθεσή της στη δίκη του πρώην Αμερικανού προέδρου, η Στόρμι Ντάνιελς.

Μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της, η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, την περίμενε σε σουίτα ξενοδοχείου φορώντας σατέν πιτζάμες, ότι της έλεγε ότι του θυμίζει την κόρη του, Ιβάνκα και ότι με τη σύζυγό του, Μελάνια, δεν κοιμούνταν στο ίδιο δωμάτιο.

Μιλώντας για τη συνάντησή της με τον Τραμπ, είπε, όπως αναφέρει το nbc, ότι όταν βγήκε για πρώτη φορά από τη σουίτα του ξενοδοχείου του, ο Τραμπ φορούσε «μεταξωτές ή σατέν» πιτζάμες, εκείνη του ζήτησε να αλλάξει και εκείνος επέστρεψε με διαφορετικά ρούχα.

Η Στόρμι Ντάνιελς πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου, τον ρώτησε για τη σύζυγό του και εκείνος της είπε, να μην ανησυχεί γιατί οι δυο τους «δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο».

Η ηθοποιός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει μια σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.