Κάλεσμα για συμμετοχή στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη συνδιαμόρφωση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ανάρτηση του στο Χ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συναποφασίσουν και να συνδιαμορφώσουν τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Επισημαίνει ότι όποιος θέλει να ψηφίσει μόνο ηλεκτρονικά για τις προκριματικές εκλογές μπορεί να το κάνει δηλώνοντας τα στοιχεία του σε συγκεκριμένο ηλεκτρονικό σύνδεσμο, έως τις 5 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που συνοδεύει το σχετικό βίντεο:

«Πάρε μέρος στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μέλος ή φίλος του κόμματος συναποφασίζει για ένα εθνικό ψηφοδέλτιο. Πάρε το τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνδιαμόρφωσε τους υποψηφίους του κόμματός μας στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Δήλωσε τα στοιχεία σου εδώ: https://www.isyriza.gr/eu_elections_survey εφόσον επιθυμείς να ψηφίσεις ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά για τις προκριματικές εκλογές. Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείς σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής στο email που δήλωσες, γι’ αυτό βεβαιώσου ότι τα έχεις συμπληρώσεις σωστά.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 5 Απριλίου».