Κόσμος

Κάλεσε την Άμεση Δράση για να καταγγείλει οδηγό που κινούνταν ανάποδα στον δρόμο – Τελικά ήταν ο ίδι…

νεμπράσκα

Κάλεσε την Άμεση Δράση για να καταγγείλει οδηγό που κινούνταν ανάποδα στον δρόμο – Τελικά ήταν ο ίδιος που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα

Όταν ένας οδηγός είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω του, ανήσυχος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να προειδοποιήσει πως κάποιος κινείται ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο. Τελικά, ήταν ο ίδιος που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα.

Αυτό το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νεμπράσκα τον περασμένο Μάρτιο, αλλά τώρα η αστυνομία της κομητείας του Λάνκαστερ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που περιλαμβάνει την κλήση του οδηγού στην Άμεση Δράση και τη σύλληψή του.

«Είμαι στον αυτοκινητόδρομο 77 και κινούμαι προς βόρεια. Κάποιος οδηγεί ανάποδα», είπε στην Άμεση Δράση ο συγκεκριμένος οδηγός, που αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ. «Παραλίγο να με βγάλει από τον δρόμο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τελικά, εν αγνοία του, μόλις είχε «καρφώσει» τον εαυτό του στην αστυνομία. Όταν οι ένστολοι εντόπισαν τον οδηγό που κινούνταν ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο, γρήγορα κατάλαβαν πως επρόκειτο για το ίδιο άτομο που τους είχε ειδοποιήσει. Και αποδείχθηκε ότι το αλκοόλ στον οργανισμό του ήταν υπερδιπλάσιο από το νόμιμο όριο.

«Ξέρεις γιατί σε σταμάτησα;», τον ρώτησε ο αστυνομικός. «Ναι, επειδή ήμουν στο λάθος ρεύμα», παραδέχθηκε ο οδηγός. Ερωτηθείς αν ήταν ο ίδιος που είχε τηλεφωνήσει στην Άμεση Δράση, απάντησε καταφατικά και συμπλήρωσε ότι τελικά ήταν ο ίδιος, «σαν βλάκας».

To Top