Κόσμος

Η αντίδραση ρεπόρτερ του BBC που τον κλέβουν την ώρα που μεταδίδει ζωντανά το ρεπορτάζ στην τηλεόρασ…

dimosiografos

Η αντίδραση ρεπόρτερ του BBC που τον κλέβουν την ώρα που μεταδίδει ζωντανά το ρεπορτάζ στην τηλεόραση

Διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε. Ένας τηλεοπτικός ρεπόρτερ φαίνεται ότι έπεσε θύμα ληστείας ενώ μετέδιδε ζωντανά από το Λονδίνο. Ο σταρ του BBC Χάρι Λόου είχε αναλάβει να κάνει ρεπορτάζ για την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες στην πρωτεύουσα από τους δρόμους του προαστιακού Μόρτλεϊκ το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας κλέφτης φέρεται να άρπαξε το σακίδιό του.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου χθες το βράδυ – η τσάντα μου κλάπηκε στα μισά του live μας», έγραψε στο Twitter και συνόδευσε την ανάρτηση από ένα βίντεο 2 λεπτών από το ξαφνικά αγωνιώδες τμήμα.

Τα πλάνα ξεκίνησαν από ένα στούντιο του BBC και στη συνέχεια πέρασαν στον Λόου, ο οποίος παρείχε μια ενημέρωση για τον καιρό. Στη συνέχεια, στην τηλεόραση εμφανίστηκε μια προηχογραφημένη συνέντευξη που είχε πραγματοποιήσει με έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής.

Όταν η κάμερα επέστρεψε στο δρόμο, υπήρξαν αρκετά δευτερόλεπτα σιωπής, καθώς ο δημοσιογράφος φάνηκε να παρατηρεί κάτι που δεν πήγαινε καλά… ένα άτομο που άρπαξε την τσάντα του, όπως αποκάλυψε αργότερα ο ίδιος.

Ο δημοσιογράφος διατήρησε την ψυχραιμία του, ολοκληρώνοντας τη δουλειά του.

Η κλοπή δεν απαθανατίστηκε από την κάμερα και ο Λόου δεν αποκάλυψε τι υπήρχε μέσα στην τσάντα. Δεν έδωσε επίσης πληροφορίες σχετικά με το αν ο κλέφτης είχε συλληφθεί. Ωστόσο, πολλοί τον επαίνεσαν για τη διατήρηση της ψυχραιμίας του κατά τη διάρκεια της δύσκολης στιγμής.

To Top