Ελλάδα

«Γρήγορα Κέρδη» από το ΣΚΡΑΤΣ

skrats1

«Γρήγορα Κέρδη» από το ΣΚΡΑΤΣ

Η οικογένεια ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα Κέρδη» αναδεικνύει καθημερινά νικητές στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με τα παιχνίδια «Γρήγορα 100αρικα» και «Γρήγορα 500αρικα» να μοιράζουν έπαθλα των 100 και 500 ευρώ σε 20.000 και 10.000 τυχερούς, αντίστοιχα.

skrats2
«Γρήγορα Κέρδη» από το ΣΚΡΑΤΣ 4

«Τα δύο παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα και έχουν ήδη μεγάλη απήχηση στο κοινό. Ο λαχνός «Γρήγορα 100αρικα» κοστίζει 2 ευρώ και το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος είναι 50.000 ευρώ. Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού και έχουν 9 ευκαιρίες για κέρδη. Αν βρουν δύο ίδια σύμβολα, στην ίδια σειρά κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο «ΔΙΠΛΟ» διπλασιάζουν το αντίστοιχο ποσό. Παράλληλα, υπάρχει και περιοχή bonus, όπου, αν κάποιος παίκτης  βρει τον σάκο με τα χρήματα, κερδίζει το ποσό που αναγράφεται», εξηγεί ο κος Γιώργος Ξύδης,  ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αρτέμιδα

skrats4
«Γρήγορα Κέρδη» από το ΣΚΡΑΤΣ 5

Όσον αφορά στο παιχνίδι «Γρήγορα 500αρικα», ο κος Ξύδης εξηγεί: «Κοστίζει 5 ευρώ και το μέγιστο έπαθλο ανέρχεται σε 100.000 ευρώ, με τους παίκτες να έχουν στην διάθεση τους 16 ευκαιρίες για να κερδίσουν. Ο τρόπος για να κερδίσει κάποιος δεν αλλάζει. Στόχος είναι να βρει δύο ίδια σύμβολα στην ίδια σειρά, ώστε να κερδίσει το ποσό που αναγράφεται. Σε περίπτωση που βρει το σύμβολο «ΔΙΠΛΟ» διπλασιάζει τα κέρδη του, ενώ στην περιοχή bonus πρέπει να βρει τον σάκο με τα χρήματα».

OPAP Store App και «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

To Top